2020-10-19 09:22:00• hírek • Bede Emőke

További rendőrségi ellenőrzésekre lehet számítani

A hatóság emberei az elmúlt hétvégén ellenőrző akciót szerveztek, melynek nem titkolt célja az volt, hogy szemügyre vegyék, betartja-e a lakosság a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett óvintézkedéseket.

A rendőrök mellett a megmozdulásban részt vettek a helyi rendőrök, a határrendészek, a csendőrök, a tűzoltók, a bevándorlási hivatal munkatársai, az állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági igazgatóság, valamint a fogyasztóvédelem ellenőrei is.


A csapat vasárnap a kellemetlen idő ellenére is igencsak forgalmas piacokat vonta górcső alá, nagy hangsúlyt fektetve a helyes maszkviselés betartatására. Az akció során összesen 87 személyt igazoltattak és 9 kereskedelmi egységet ellenőriztek, ám végül mindösszesen csak 8 renitenst kellett azért megbírságolni, mert nem viselt maszkot azokon a területeken, ahol ezen óvintézkedést korábban kötelezővé tették. 


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség ismételten arra szólítja fel az állampolgárokat, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, hiszen ezzel nem csak saját, de mások egészségét is védik. Ugyanakkor nem titkolják azt sem, hogy a továbbiakban is fognak szervezni hasonló akciókat, melyekben nem csak az uniformist viselő rendőrök, de civil ruhás kollégáik is részt vesznek majd.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: